www.kocsishangszer.hu

Hangszerek, hangtechnikai berendezések, szórakoztató elektronika, fényképezőgépek és órák forgalmazása.

Friss topikok

  • Béci: Szia Attila! Már nagyon ideje volt! Örülök, hogy végre lesz a közelben egy normális hangszerboltos... (2008.09.23. 23:38) Megnyílt a hangszeráruház

HTML

Nagykerek ismét

2010.05.06. 21:59 | Kocsis Attila | Szólj hozzá!

 Megint rá kellett döbbennem, hogy még mindig nem európában vagyunk.
Amíg egyes nagykereskedések különböző trükkökkel igyekszenek meggátolni a kereskedésben, addig másikak, akik szívesen kiszolgálnának, nem tudnak árakat közölni.

A kiszolgálást ugyebár nem tagadhatják meg, mert azért a GVH harap, de mindig van olyan indok, vagy személy, aki miatt a szállítás heteket(!) csúszik. Ez sajnos nem először fordult elő. A jobbik eset, ha azt kapom vissza a megrendelésre, hogy a kért termék nincs raktáron, és fél éven belül nem is lesz. :-) (Nagyker!)

Én meg csak magyarázkodok a vásárlók előtt, akik vagy hisznek nekem, vagy nem, hiszen nem ismernek.

A másik véglet az a nagyker, mely szívesen venné ha vásárolnék tőle, de árlistát nem tud adni már több mint egy éve, és a folyamatos árváltozásokra hivatkozik.
Márpedig árlista nélkül kereskedni elég nehéz.

Még mindig nagyon messze vagyunk Európától.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása